Spiegelreflexcamera's met TIPA award 2020

Deze spiegelreflexcamera‘s hebben in 2020 een TIPA-award hebben gekregen. Ontdek welke dit zijn.

Voor je verder leest raad ik je aan om Gratis het Boek de 10 Bouwstenen van Betere Fotografie Downloaden >>(klik op het geel). Ontdek de 10 onmisbare stappen voor betere fotografie, ontvang als je wil persoonlijk aankoopadvies over camera’s/lenzen op maat, mijn allerbeste aankoopadvies over de Creatieve Lens. Betaalbaar en geen verkoop van lenzen), tips over camera-instellingen en boordevol inspirerende voorbeeldfoto’s met duidelijke uitleg.

Goed om te weten, alle adviezen over camera’s & lenzen op dit blog zijn 100% onafhankelijk. Geen belangen bij je aankoop, geen links naar of banden met camerawinkels. Omdat het heel moeilijk blijft keuzes te maken kan jij gratis persoonlijk aankoopadvies krijgen. Er zijn 3500 persoonlijke reacties op het blog.


Wat is de TIPA award?

Tipa staat voor Technical Image Press Association (TIPA). Het is een samenwerkingsverband tussen verschillende internationale tijdschriften. De initiatief stamt uit 1991. Elke jaar wordt de beste apparatuur van dat jaar onderscheiden. Denk aan beste camera’s voor fotografie, videografie, lenzen en andere accessoires.

Bekijk ook systeemcamera’s met TIPA award 2020


Spiegelreflexcamera’s met TIPA award 2020

Canon EOS 90D – beste geavanceerde spiegelreflexcamera

De Canon EOS 90D is de opvolger van de Canon EOS 80D en de 7D Mark II. Er komt geen 7D Mark III. Met name de combinatie van 32,5 megapixels, snelheid en de cropfactor van 1,6 (voor meer bereik met je lenzen) maken dit een krachtige camera. Bekijk hier het verschil tussen de Canon EOS 90D en 80D.

Nikon D780 – beste spiegelreflexcamera voor experts

De Nikon D780 zit eigenlijk tussen de Nikon D750 en de D850 in. Bekijk hier het verschil tussen de Nikon D750, D780 en D850.


Canon EOS 1-DX Mark III – beste spiegelreflexcamera voor professionals

De opvolger van de populaire Canon EOS 1-DX Mark I en II. Fullframe sensor, zeer robuust gebouwd en ontwikkeld voor snelheid. De autofocus (en tracking) is verder doorontwikkeld en door gebrek van nieuwere geheugenkaarten is ook de buffer verbeterd.

Canon EOS 1-DX Mark III is veel gebruikt voor sportfotografie en wildlife. Bekijk hier de beste camera voor sportfotografie. Of bekijk hier de beste Canon camera voor wildlife fotografie.


Hoe belangrijk zijn de TIPA award 2020?

Focus zal de komende jaren nog meer liggen op ontwikkeling van systeemcamera‘s.

Belangrijk is dat je je afvraagt wat jij vooral fotografeert, wat je nodig hebt qua apparatuur en dat je een spiegelreflexcamera koopt die ook bij je niveau past.

De meeste mensen hebben baat bij investeren in zichzelf, daarna investeren in lenzen die bij je passen. Gemiddeld komt de camera op de laatste plaats.

Omdat het moeilijk kiezen blijft kan je op de website 100% onafhankelijk en persoonlijk aankoopadvies ontvangen. Er is geen enkel belang bij een eventuele aankoop.


Ontvang nu gratis het boek De 10 Bouwstenen van Betere Fotografie & Ontdek de Creatieve Lens

Gratis Ebook fotografie tips

Gratis Boek De 10 Bouwstenen van Betere Fotografie Downloaden >>(klik op het geel) 

  • In deze 10 onmisbare stappen naar betere fotografie met je spiegelreflexcamera
  • Duidelijke uitleg met inspirerende voorbeeldfoto’s
  • 50+ pagina’s waardevolle tips
  • Incl. E-book “Ontdek de Creatieve Lens” voor de systeemcamera, nr. 1 aanrader (betaalbaar & geen verkoop van apparatuur)
  • Sfeervolle voorbeeldfoto’s van cursisten, met deze lens gemaakt
  • Ontvang gratis persoonlijk aankoopadvies op maat: 100% onafhankelijk

Wil jij je echt goed en snel ontwikkelen?

Volg mijn persoonlijke begeleidingstraject >>. Toegang tot alle Videocursussen met stap-voor-stap-uitleg, persoonlijke fotofeedback op je eigen niveau, Maandelijkse Fotofeedback Video’s, deel foto’s met elkaar in de Kijk & Zie Community. Nu met extra Videocursussen.

Persoonlijk begeleidingstraject Fotografie


Bekijk ook deze artikelen over spiegelreflexcamera’s


Stel onderaan je vragen of ontvang gratis persoonlijk aankoopadvies van mij 🙂

Scroll naar beneden. 

  • Ik reageer persoonlijk op jouw vraag (die met dit artikel te maken heeft) en ben 100% onafhankelijk. Er is geen belang bij wat jij koopt.
  • Geef even genoeg informatie: je camera en lenzen die je hebt, wat je wil fotograferen en in welke omstandigheden (ook binnen?) en wat je budget ongeveer is.

Bron

https://www.tipa.com/

Over de schrijver
Joris Dijkema (1983) is de eigenaar en fotografiedocent van Kijk & Zie Fotoschool. Ook is hij de auteur van het gratis E-book De 10 Bouwstenen van Betere Fotografie dat door meer dan 100.000 mensen is gedownload. Joris houdt zich fulltime bezig om mensen te leren fotograferen.Joris is een gevoelsmens. Met zijn beelden brengt hij over wat hem raakt. Van nature is Joris geen technische man. Joris begrijpt daardoor goed wat mensen moeilijk vinden en weet door jarenlange ervaring hoe hij fotografie duidelijk uitlegt, in heldere taal en met inspirerende beelden.In (inter)nationale fotowedstrijden won Joris diverse prijzen & nominaties.
Reactie plaatsen