Foodfotografie: inspirerende foto's van een oud-cursist

Foodfotografie: inspirerende foto's van een oud-cursist

Foodfotografie is een mooie manier om eten op een stijlvolle manier in beeld te brengen. Bekijk inspirerende foto’s van een oud-cursist van mij: Jozien Eikelboom Rasing. 

Voor je verder leest raad ik je aan om Gratis het boek De 10 Bouwstenen van Betere Fotografie te downloaden >>(klik op het geel). Ontdek de 10 onmisbare stappen voor betere fotografie, ontvang als je wil persoonlijk aankoopadvies over camera’s/lenzen op maat, mijn allerbeste aankoopadvies over de Creatieve Lens (betaalbaar en geen verkoop van lenzen), tips over camera-instellingen en boordevol inspirerende voorbeeldfoto’s met duidelijke uitleg.

Super leuke cursussen gevolgd. Door de goede uitleg van Joris, nu nog steeds wekelijks bezig met fotografie. Hij heeft mij enthousiast gemaakt. Echt een aanrader!

Cursist foodfotografie

Cursist Jozien Eikelboom-Rasing. Ze kwam op de automatische stand binnen en doet nu betaalde fotoshoots. 

Jozien gebruikte vooral de 35 en 50 mm f/1.8 lens voor haar foodfotografie.

Foodfotografie

 

Foodfotografie

 

eten fotograferen

 

 

foodfotografie

 

Foodfotografie

 

Foodfotografie

 

Foodfotografie

 

Foodfotografie

 

Foodfotografie

En nee, Jozien eet niet alleen chocolade of gebak… 😉


Ontvang nu gratis het boek de 10 Bouwstenen van Betere Fotografie & Ontdek de Creatieve Lens

Gratis Ebook fotografie tips

Gratis downloaden >>(klik op het geel)

  • In deze 10 onmisbare stappen naar betere fotografie
  • Duidelijke uitleg met inspirerende voorbeeldfoto’s
  • 50+ pagina’s waardevolle tips
  • Incl. E-book “Ontdek de Creatieve Lens”, nr. 1 aanrader (betaalbaar & geen verkoop van apparatuur)
  • Sfeervolle voorbeeldfoto’s van cursisten, met deze lens gemaakt
  • Ontvang gratis persoonlijk aankoopadvies op maat: 100% onafhankelijk

Wil jij je echt goed en snel ontwikkelen? 

Volg mijn persoonlijke begeleidingstraject >>. Toegang tot alle Videocursussen met stap-voor-stap-uitleg, persoonlijke fotofeedback op je eigen niveau, Maandelijkse Fotofeedback Video’s, deel foto’s met elkaar in de Kijk & Zie Community. Nu met extra Videocursussen.

Persoonlijk begeleidingstraject Fotografie


Bekijk ook deze artikelen over camera’s


Stel onderaan je vragen of krijg gratis, persoonlijk aankoopadvies van mij 🙂

Scroll naar beneden. 

  • Ik reageer persoonlijk op jouw vraag (die met dit artikel te maken heeft) en ben 100% onafhankelijk. Er is geen belang bij wat jij koopt.
  • Geef even wat informatie: je camera en lenzen die je hebt, wat je wil fotograferen en in welke omstandigheden (ook binnen?) en wat je budget ongeveer is.
  • Als je dit artikel en mijn persoonlijke advies waardevol vindt voor jezelf en voor anderen, dan waardeer ik het als dit artikel wil delen met de knoppen hieronder.
Over de schrijver
Joris Dijkema (1983) is de eigenaar en fotografiedocent van Kijk & Zie Fotoschool. Ook is hij de auteur van het gratis E-book De 10 Bouwstenen van Betere Fotografie dat door meer dan 100.000 mensen is gedownload. Joris houdt zich fulltime bezig om mensen te leren fotograferen. Joris is een gevoelsmens. Met zijn beelden brengt hij over wat hem raakt. Van nature is Joris geen technische man. Joris begrijpt daardoor goed wat mensen moeilijk vinden en weet door jarenlange ervaring hoe hij fotografie duidelijk uitlegt, in heldere taal en met inspirerende beelden. In (inter)nationale fotowedstrijden won Joris diverse prijzen & nominaties.
Farzan
Door

Farzan

op 01 Nov 2020

Heek mooi, dank. Zou ik een vraag mogen stellen? Ik heb momenteel een Nikon D3200 met twee lensen, de meestgerbuikte is 18-55mm f3.5-5,6. Mijn vrouw fotografeert graag eten (foodfotografie) en we willen graag een nieuwe lens hiervoor aanschaffen. Eerst vraag is of die oude Nikon nog OK is om een nieuwe lens voor te kopen of beter is een nieuwe camera? Zo ja, wat zijn de aanraders nu van canon of nikon met een prijsklasse van onder 1000 euro. En vraag 2, en de belangrijkste, wat voor lens is voor foodfotografie het beste? een macrolens van bv 60 mm? En kan ik met die macro iets anders ook doen behalve veel clsoe up? (ben bang van niet). Dank voor antwoord, wordt zeer op prijs gesteld.

Joris-Dijkema
Reactie plaatsen