arrow_drop_up arrow_drop_down

Sony Realtime Tracking Autofocus voor A7R IV, A7R III, A7 III, A6100, A6300, A6400, A6500, A6600, A9, A9 II

Sony’s Realtime Tracking AF is een functie om bewegende onderwerpen te blijven volgen terwijl ze door de verschillende autofocuspunten heen bewegen. Bekijk de actievideo hieronder die ik maakte van honden die op volle snelheid. De werking kan verschillen per camera. In deze video gebruikte ik de Sony A7RIV en ik merkte dat er regelmatig foto’s bij zitten waarbij de scherpte niet op de juiste plek lag. Dit jaar fotografeerde ik beren met een Sony A9 en daarmee had ik bijna geen missers.

Bekijk de Actievideo en zie hoe de camera de honden volgt! Ik fotografeerde wildvreemde honden op het strand van Hoek van Holland en stuurde ik een aantal foto’s naar de baasjes…


Voor je verder leest raad ik je trouwens aan om Gratis het boek De 10 Bouwstenen van Betere Fotografie te downloaden >>(klik op de gele tekst). Ontdek de 10 onmisbare stappen voor betere fotografie, mijn allerbeste aankoopadvies over de Creatieve Lens (betaalbaar en 100% onafhankelijk), voorkom een miskoop door aankoopadviezen, tips over techniek en boordevol inspirerende foto’s met uitleg erbij.

Kimba…

Tjibbe…

Billie…


Ontvang nu gratis het Boek de 10 Bouwstenen van Betere Fotografie

Gratis Ebook fotografie tips

Gratis downloaden >> (klik op de gele tekst)

  • In deze 10 onmisbare stappen naar betere fotografie
  • Gewoon duidelijk taal & overzichtelijk
  • 50+ pagina’s waardevolle tips
  • Inspirerende foto’s met uitleg erbij
  • Inclusief Snelgids “Ontdek de Creatieve Lens”. Die raad ik bijna iedere beginner aan (100% onafhankelijk, geen verkoop)
  • Sfeervolle voorbeeldfoto’s, met deze lens gemaakt
  • Geldbesparende aanraders/afraders over camera’s & lenzen: voorkom een dure miskoop

Wil jij je echt goed en snel ontwikkelen? 

Volg mijn persoonlijke begeleidingstraject >>. Toegang tot alle Videocursussen met stap-voor-stap-uitleg, persoonlijke fotofeedback op je eigen niveau, Maandelijkse Fotofeedback Video’s, deel foto’s met elkaar in de Kijk & Zie Community. Nu met extra Videocursussen.

Persoonlijk begeleidingstraject Fotografie


Bekijk ook deze artikelen:

Over de schrijver
Joris Dijkema (1983) is de eigenaar en fotografiedocent van Kijk & Zie Fotoschool. Ook is hij de auteur van de gratis E-books De 10 Bouwstenen van Betere Fotografie en Ontdek de Creatieve lens die meer dan 15.000 keer zijn gedownload. Joris houdt zich fulltime bezig om mensen te leren fotograferen. Joris is een gevoelsmens. Met zijn beelden brengt hij over wat hem raakt. Van nature is Joris geen technische man. Joris begrijpt daardoor goed wat mensen moeilijk vinden en weet door jarenlange ervaring hoe hij fotografie duidelijk uitlegt, in heldere taal en met inspirerende beelden. In (inter)nationale fotowedstrijden won Joris diverse prijzen & nominaties.
Reactie plaatsen

Cookies