Fruitige inspiratiefoto's

Kleurrijke, fruitige inspiratiefoto’s als je eens binnen wil fotograferen. Deze foto’s werden gemaakt door cursisten van mijn VIP Begeleidingsprogramma (Academy)

 

Luis Felices Hernandez

Monica de Jong

Hans Prijn

Hubert Beekhuizen

Ine

Monica de Jong

Walther Maas

Nicole Duin

Harald van de Ven


Bekijk hier meer inspirerende foodfotografie door een oud-cursist


Wil jij je ook goed en sneller ontwikkelen? 

Volg mijn VIP Begeleidingsprogramma >>. Toegang tot alle Videocursussen met stap-voor-stap-uitleg, Maandelijkse Inspiratie-opdracht, Fotofeedback Video’s, deel foto’s met elkaar in de actieve Kijk & Zie Community.

Persoonlijk begeleidingstraject Fotografie

Over de schrijver
Joris Dijkema (1983) is de eigenaar en fotografiedocent van Kijk & Zie Fotoschool. Ook is hij de auteur van het gratis E-book De 10 Bouwstenen van Betere Fotografie dat door meer dan 100.000 mensen is gedownload. Joris houdt zich fulltime bezig om mensen te leren fotograferen. Joris is een gevoelsmens. Met zijn beelden brengt hij over wat hem raakt. Van nature is Joris geen technische man. Joris begrijpt daardoor goed wat mensen moeilijk vinden en weet door jarenlange ervaring hoe hij fotografie duidelijk uitlegt, in heldere taal en met inspirerende beelden. In (inter)nationale fotowedstrijden won Joris diverse prijzen & nominaties.
Suzanne
Door

Suzanne

op 25 Jun 2020

Prachtige fotos! De cursisten hebben geweldig werk verricht. Niet te klagen!

Joris-Dijkema
Door

Joris-Dijkema

op 26 Jun 2020

Dank je, er zitten inspirerende beelden bij

Reactie plaatsen