Inspirerende sfeerfoto's met mooi licht

Bekijk hier inspirerende sfeerfoto’s met mooi licht. Dit zijn resultaten van de maandelijkse thema opdracht van cursisten van mijn VIP Begeleidingsprogramma

Danny

Monique Janssen

Linda Golstein

Randlicht in de Amsterdamse Waterleidingduinen (2)

Nicole Duin

Wilma Versteeg

tegenlicht

Marry van Wijk

Maandopdracht - Smalle weegbree in natuurlijke omgeving met randlicht

Jolinda Visscher

Monique Janssen


Wil jij je ook goed en sneller ontwikkelen? 

Volg mijn VIP Begeleidingsprogramma >>. Toegang tot alle 300 + Videolessen met stap-voor-stap-uitleg, Maandelijkse Foto-Opdracht met vele reacties & inspiratie, Maandelijkse Fotofeedback Video’s, deel foto’s met elkaar in de actief geworden Community & meer.

VIP Begeleidingsprogramma

Over de schrijver
Joris Dijkema (1983) is de eigenaar en fotografiedocent van Kijk & Zie Fotoschool. Ook is hij de auteur van het gratis E-book De 10 Bouwstenen van Betere Fotografie dat door meer dan 100.000 mensen is gedownload. Joris houdt zich fulltime bezig om mensen te leren fotograferen.Joris is een gevoelsmens. Met zijn beelden brengt hij over wat hem raakt. Van nature is Joris geen technische man. Joris begrijpt daardoor goed wat mensen moeilijk vinden en weet door jarenlange ervaring hoe hij fotografie duidelijk uitlegt, in heldere taal en met inspirerende beelden.In (inter)nationale fotowedstrijden won Joris diverse prijzen & nominaties.
Reactie plaatsen