Publicaties prijswinnende foto's internationale fotowedstrijd

Publicaties prijswinnende foto's internationale fotowedstrijd

Prijswinnende foto's Joris Dijkema Kijk & Zie Fotoschool

Eerder liet ik weten dat mijn deelname aan de internationale fotowedstrijd ‘Photo Contest 2014’ in de categorieën Dierenfotografie en Sportfotografie werd bekroond met een prijs, een eervolle vermelding en drie nominaties! Mijn winnende foto’s zijn inmiddels gepubliceerd in een Fotoboek Lees verder…

Voor je verder leest raad ik je trouwens aan om mijn >>> 2 Gratis E-books te downloaden (klik op de gele tekst). Ontdek de 10 Bouwstenen van Betere Fotografie, mijn allerbeste aankoopadvies over de Creatieve Lens (betaalbaar!), voorkom een miskoop door aankoopadviezen, tips over techniek, inspirerende foto’s van landschap, macro, dieren, steden in avondlicht, sport en explosieve high speed fotografie.

Fotowedstrijd 2014 jaarboek

Hieronder tref je mijn gepubliceerde foto’s aan. De foto’s worden met een rode pijl aangewezen. Bekijk de foto’s in groter formaat op mijn pagina prijzen & nominaties.

Prijswinnende foto Zoo Dierentuinfotografie Joris Dijkema

 

Joris Dijkema eervolle vermelding sportfotografie Kijk & Zie Fotoschool

 

Fotograaf Geldermalsen Prijzen Fotowedstrijd4

Fotograaf Geldermalsen Prijzen Fotowedstrijd3

Over de schrijver
Joris Dijkema (1983) is de eigenaar en fotografiedocent van Kijk & Zie Fotoschool. Ook is hij de auteur van het gratis E-book De 10 Bouwstenen van Betere Fotografie dat door meer dan 100.000 mensen is gedownload. Joris houdt zich fulltime bezig om mensen te leren fotograferen. Joris is een gevoelsmens. Met zijn beelden brengt hij over wat hem raakt. Van nature is Joris geen technische man. Joris begrijpt daardoor goed wat mensen moeilijk vinden en weet door jarenlange ervaring hoe hij fotografie duidelijk uitlegt, in heldere taal en met inspirerende beelden. In (inter)nationale fotowedstrijden won Joris diverse prijzen & nominaties.
Reactie plaatsen