Nachtfotografie Den Bosch: 10 Inspirerende & Sfeervolle foto's van Cursisten

s Avonds zijn Den Bosch en andere steden wat mij betreft veel mooier om te fotograferen dan overdag. Waarom? De sfeer! Alle lichtjes zorgen voor veel sfeer, zeker in combinatie met de donkere delen in een foto. Het mooie voor liefhebbers van Nachtfotografie of Avondfotografie is ook dat je 100% zeker weet dat die sfeer er ’s avonds is. Het wordt altijd donker, je weet wanneer en je weet ook dat de (straat)verlichting aan gaat. Dit is echt een voordeel.

Hoe anders is dat bij landschapsfotografie (of natuurfotografie in het algemeen), waar je altijd maar moet afwachten of de omstandigheden wel goed zijn. Is het licht wel goed? Is het toaal bewolkt? Is er mist, niet te veel, niet te weinig?

Bekijk 10 inspirerende beelden van Den Bosch, het zijn alle 10 foto’s van cursisten gemaakt tijdens mijn Workshop Nachtfotografie Den Bosch

Voor je verder leest raad ik je trouwens aan om  >>> Gratis De 10 Bouwstenen van Betere Fotografie te  downloaden (klik op de gele tekst). Ontdek de 10 onmisbare stappen voor betere fotografie, mijn allerbeste aankoopadvies over de Creatieve Lens voor Nikon (betaalbaar!), voorkom een dure miskoop door aankoopadviezen, tips over techniek en boordevol inspirerende foto’s met uitleg erbij.

 

Cursist Arie van Vliet maakte tijdens de Workshop Avondfotografie Den Bosch deze foto van de moderne architectuur…

Ook Brigitte Geerts maakte een erg mooi serie van Den Bosch tijdens mijn Workshop…

De moderne architectuur met de reflectie in het water…

Het flatgebouw komt er imposant uit…

Resultaat van cursist Ineke Vos tijdens de Workshop, gave dramatische lucht met mooie contrasten.

Maja Smithuis koos voor inzoomen op een detail en warme kleurtinten…

Cursist Marco Batstra bracht de lichtstrepen van voorbijrijdende auto’s dynamisch in beeld…

Resultaat van Rita Geerders, een mysterieus doorkijkje…

Nog  een resultaat van Rita Geerders, de sfeervolle gracht…

Nog een laatste foto van mijzelf, de bomen worden sfeervol verlicht…


Wil jij je echt goed en snel ontwikkelen?

Volg mijn VIP Begeleidingsprogramma >>. Toegang tot alle Videocursussen met stap-voor-stap-uitleg, Cursus Sfeervolle Avondfotografie met unieke Real-time Praktijkvideo’s (100% meekijken met mijn camera), Maandelijkse Inspiratie-opdracht, Maandelijkse Fotofeedback Video’s, deel foto’s met elkaar in de dagelijks actieve Kijk & Zie Community. Nu met extra Videocursussen.