Finland: beren in de sneeuw

Begin mei 2019 fotografeerde ik beren in Finland, in de winter. Bij vertrek was er teleurstelling. Het was veel warmer geweest dan normaal. Alle sneeuw was verdwenen en dat was juist wat ik wilde. En toen… het ging opnieuw flink sneeuwen… Als dan een beer nadert… Als een beer gaat staan… Als een beer de sneeuw trotseert… Dan jubelt mijn hart…

Voor je verder leest raad ik je trouwens aan om  Gratis De 10 Bouwstenen van Betere Fotografie te  downloaden  >>> (klik op de gele tekst). Ontdek de 10 onmisbare stappen voor betere fotografie, mijn allerbeste aankoopadvies over de Creatieve Lens (betaalbaar en 100% onafhankelijk), voorkom een miskoop door aankoopadviezen, tips over techniek en boordevol inspirerende foto’s met uitleg erbij.

Sfeerbeeld van de Finse winter…


Ontvang nu gratis het boek de 10 Bouwstenen van Betere Fotografie & Ontdek de Creatieve Lens

Gratis  downloaden >> (klik op het geel)

  • In deze 10 onmisbare stappen naar betere fotografie
  • Duidelijke uitleg met inspirerende voorbeeldfoto’s
  • 50+ pagina’s waardevolle tips
  • Incl. E-book “Ontdek de Creatieve Lens”, nr. 1 aanrader (betaalbaar & geen verkoop van apparatuur)
  • Sfeervolle voorbeeldfoto’s van cursisten, met deze lens gemaakt
  • Ontvang gratis persoonlijk aankoopadvies op maat: 100% onafhankelijk

Wil jij je echt goed en snel ontwikkelen? 

Volg mijn persoonlijke begeleidingstraject >>. Toegang tot alle Videocursussen met stap-voor-stap-uitleg, persoonlijke fotofeedback op je eigen niveau, Maandelijkse Fotofeedback Video’s, deel foto’s met elkaar in de Kijk & Zie Community. Nu met extra Videocursussen.


Bekijk ook deze artikelen:


Laat hieronder je reactie achter of deel je ervaringen met de UK

Scroll naar beneden, daar kan je als je wil een reactie achterlaten. Ik vind het leuk om te lezen wat je ervan vindt en of je nog tips hebt voor andere mensen.